lauantai 19. huhtikuuta 2014

LIFE IS A STORY

IMG_2494

Aurinko paistaa ja takapihan mittari näyttää +14C! Kesä tulee vissiin sittenkin! Ihanan rauhallinen lauantaiaamu on aika vieras käsite mun elämässä, joten nyt ainakin pystyn nauttimaan tästä ihan täysillä. Tää pikkuloma oli just soppeli tähän väliin, että jaksaa vielä kevään loppurutistuksen. Ite oon kuluttanut nää pari päivää treenisalilla ylläri, poikakaverin kanssa löhötessä ja tänään mennään kaverin kans leffaan! Kuulostaa loistavalta, vaikka ite sanonkin ;-)

Kuten ootte ehkä huomannut, niin mulla ei kauheesti ole mitään järkevää höpistävää tänne. Jonkin ajan kuluttua tulee vähän isompi fiilinkipostaus ja sen sellasta löpinää ite vaihtovuoteen liittyen. Mä luen tosi paljon muiden blogeja ja aattelin heittää tähän muutaman oman suosikkini vaihtariblogeista, vähän niinkuin lukuvinkiksi koska itse tosiaan en oikein mitään järkevää saa kirjoitettua juuri nyt. Kaikki ovat 13-14' lukukauden jenkkivaihtareita eli he ovat nyt siis maailmalla toteuttamassa unelmaansa ja kirjoittamassa blogiinsa tarinaa vuodestaan. Kaikkien kirjoitukset ovat niin erilaisia, mutta samalla kuintenkin niissä on niin paljon samaa.

~ Ventura, California. Mahtavia kuvia ja ihanan positiivinen kirjoittaja. Varoitus: Blogin sisältö saattaa herättää kateellisuuden tunteen.

~ Plano, Texas. Tästä blogista löytyy enemmän hymyä kuin koko Suomesta ja mikä parasta: se tarttuu.

~ Maine. Hieman erilainen vuosi, hieman erilaisessa paikassa. Paljon kuvia -> Tykkään! Saa paljon elävämmän käsityksen kaikesta.

~ Raymond, Wisconsin. Suorasanaisuus ja rehellisyys, tätä mä kaipaan überpositiivisten bloggaajien sekaan. Lisämausteena kiinnostavia videoita!

~ Ames, Iowa. Ihanaa pohdiskelua ja oikeaa asennetta! Tää blogi on innostanut mua varmaan eniten vaihtoon lähtöön jo silloin kun olin vasta mietintävaiheessa, myöskin järjestövalintani pohjautui aika pitkälti tämän blogin postauksesta.


Toivottavasti innostutte näistä yhtäpaljon kun mäkin! Ottakaahan suklaamunat ja virvonvarvon -karkit esille, sekä mukava asento sohvalla ja siitä se sitten lähtee :-) Rentouttavaa lomanjatkoa, ottakaa tästä kaikki ilo irti!

Onko sulla vinkata jotain muuta hyvää vaihtariblogia? Tai ehkä omaasi? Lukisin niitä mielellään!


7 kommenttia:

  1. Noi samat blogit on omia lemppareita kans :) Sit tykkään Julian blogista! http://julia-maaria.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Noi on kivoja blogeja :)
    Mun omat lemppariblogit on (noitten lisäksi siis):
    - http://kiaanette.blogspot.fi
    - http://heta-usa.blogspot.fi/
    - http://peppi-az.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, käynpäs tsekkaamassa nämä! Kiitos vinkeistä (-:

      Poista
  3. Eikä tulin niin hyvälle mielelle kun luin sun ajatuksia mun blogista tässä postauksessa!!:) kiitos ihan tosi paljon, that totally made my day!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun pitäis kiittää vaan itteäs, oot kyl niin esimerkillinen vaihtari :-)

      Poista
  4. Oi hui apua mää siellä, kiitos paljon! :)

    VastaaPoista