maanantai 28. huhtikuuta 2014

EVERYDAY LIFE

Heipsans! Sain tuossa ihan extemporee tälläisen ehkä typerän idean, mutta empä mä mitään häviä vaikka sen toteutankin :D Eli pidemmittä puheitta: Oon aika vähän kertonut itsestäni ja elämästäni täällä Suomessa, joten arkikuvahaasteen (kaikkitietää.....) innoittamana ajattelin julkaista omat arkikuvani facebookin lisäksi myös tänne blogiin (kaikki kuvat napsittu sit puhelimella, eli huippulaatu on taattu). Here we go!

1/5: Keskiviikko = treenipäivä. Eka käytiin nostelemassa vähän punttia, sit kipastiin koutsaamaan pikku-aerobickareita ja päivän päätteeksi vielä omat lajitreenit.


2/5: Torstai. Aamulla treenattiin "ihanan" auringon kanssa, joka "ihanasti" lämmitti vielä lisää meidän saunaksi kutsumaa harkkasalia. Illemmalla oli ohjelmassa Eevin kanssa agilityharjoitukset. Ja oli muuten kevään ehottomasti paras pyöräilysää!


3/5: Perusperjantai. Aurinkotuoli korkattu tältä vuodelta, oli muuten aivan sairaan lämmin! Illemmalla koutsailin taasen tulevia huippujumppareita ja tietty päälle omatkin treenit, joista en muistanu kuvaa napata :D Loppuilta meni Vampyyripäiväkirjojen kimpussa - mä oon niin koukussa niihin!


4/5: Lauantai. Treenisalielämää... Ja kahen rakkaan kanssa chillailua ihanassa kevätsäässä :-)


5/5: Sunnuntai. Aamujumppa kuuluu jo rutiiniin, kymmeneltä innokkaana pomppimassa ensin pienempien kanssa ja sitten itsensä kanssa. Ihana lenkkiseura ja ihana mamin mustikkapiirakka kruunas päivän! Unohtamatta operaatio vaatekaappia...:D

That's it. Oon ihan fiiliksissä tuosta kevätsäästä (saatoitte ehkä huomata....)! Tosin taas luvattu viilenevää, joten eipä sekään riemu nyt pitkään kestänyt. Onneksi kesälomaan enää 34 päivää ja 15 koulupäivää ennen koeviikkoa, ainakin meillä. Huhhuh, justhan oli vasta joulu? Nyt tarvisin sen parin viikon kellonseisautuksen. Tai edes parin päivän! Oon enää vähän alle neljä kuukautta suomessa ja sit lähden yksin maailmalle. Herranjestas. Emmä halua vielä. Okei, vielä on neljä piiiiitkääää kuukautta, mutta toisaalta neljä pirun lyhyttä kuukautta!

Näihin kuviin ja tunnelmiin. Puhtia kaikille vielä näihin pariin päivään ja sit saadaan taas lomailla :D


2 kommenttia:

  1. Onks sulla poikaystävä? Mietin vaan tuosta kuvasta xd ihan btw kysyn :p

    VastaaPoista