maanantai 17. marraskuuta 2014

NOTHING MUCH

IMG_6108

Kolmatta päivää makaan peittojen alla ja alkaa pikkuhiljaa tuntua et kasvan pian tähän patjaan kiinni. Joku outo jenkkipöpö iski, se on tosin onneks jo lähössä poispäin. Toivottavasti huomenna pääsis kouluun! On ollut vähän turhan paljon aikaa pelkkien omien ajatusten kanssa... Tähän tautiin kuuluu selkeesti sivuvaikutuksena joku megalaiskotus, en vaan millään jaksais tehä mitään - vaikka samaan aikaan oon tulossa hulluksi kun en oo päässyt ulos nauttimaan ensilumista. Vähän raotin tänään ikkunaa sängyn vieressä ja haistelin sitä ihanan raikasta ilmaa mikä tuoksu niin Lapille! Tuli kauhee pakko-päästä-lappiin-kuume, ei yhtään Tuulimaista.

Mua oikeen alkaa naurattamaan tää mun aikaansaamattomuus; Tästäki postauksesta piti tulla "Eroja USA:n ja Suomen välillä"-postaus, mut en mä oikeesti jaksa nyt ajatella niin paljoaa! Eli näillä mennään haha... Voi apua mikä mua vaivaa? Enkun Titanic-projektikin odottelee viimeistelyä ja samoin huomiseksi palautettava hissan vocab (=eli vähän niinku sanastokertaustehtävä?). Lakanat ja pyyhkeet sentään sain pyykkiin heitettyä, mut se onkin ollut tän päivän kovin suoritus. I'm not being lazy, I'm just highly motivated in doing nothing.
IMG_6104

Huomenna, jos (ja kun!) pääsen kouluun, niin luvassa on tanssin auditions'sit eli koetanssit ekoihin kisoihin. Kaikki siis eivät pakosti pääse ja mua vähän rehellisesti sanottuna ressaa miten omalla kohdalla käy, koska missasin tosiaan tänään melko tärkeät treenit ja en nyt sattuneesta syystä oo ollut kauheen aktiivinen omatoimiharjottelunkaan kanssa. Well, toivotaan parasta! Tanssitreeneihin kuuluu muutoin oikein hyvää. Me ollaan tosi iso joukkue, varsityssä 19 tyttä ja juniorvarsityssä 11, mut silti tän ekan kuukauden aikana ollaa aika hyvin opittu pelaamaan yhteen ja joukkuehenki on ihan mahtava! Treenit on kyllä ihan lyömätön ykkösjuttu päivässä :-)

Mitäs muuta..? Noh, ainakin ensviikolla alkaa viikonloppu jo keskiviikkona, koska luvassa on taas yks Amerikkalainen juhlapyhä; Thanksgiving! Ainakin joululahjashoppailut aiotaan suorittaa keskiviikkona, torstaina mennään jonnekkin "kalkkunakävelylle"(jooo tiiän :D joku hyväntekeväisyysjuttu mikä on mun hostien perinne!), syödään yhdessä se kuuluisa kiitospäivän ateria sukulaisten kanssa ja illasta kuulemma luvassa korttienpeluuta, suklaan syöntiä ja lähinnä yhdessäoloa. Odotan tosi innoissani! Etenkin sitä ruokaa. Ainut pelottava fakta on vaan se, et sen jälkeen alkaa joulukuu. JOULUkuu. Huh. Musta tuntuu että tää "Holidayseason" tulee menemään ihan silmän räpäksissä ja sit tammikuussa häämöttääkin se Meksikon reissu! Myös hostien edellinen vaihtari tulee Kolumbiasta vierailemaan joulun jälkeen. Ja lähes joka viikonloppu mä pääsen matkaamaan ympäri Minnesotaa kisojen perässä. Paljon on siis tiedossa!

IMG_6129

Tämmönen pakollinen sairasvuoteen postaus tälläkertaa. Mulla on tsiljoona postausideaa takataskussa, mut se kuuluisa aika on varsinkin arkipäivinä vähän kortilla. Rakastan kuitenkin kirjottamista, oon oikeestaan löytänyt tän rakkauden vasta tän blogin kautta. Siksipä yritän ja haluan kuitenkin tulla mahdollisimman usein tänne jotain rustailemaan. Niin, ja tottakai tähän loppuun pitää vielä sanoa että täällä menee kokonaisuudessaan oikein hyvin! Vaikka tykkäänkin 'Muricasta, niin silti nautin niin paljon semmosista pienistä suomihetkistä; Pala fazerin sinistä tai pari suomibiisiä voi pelastaa päivän. Skypeyhteydet ja muutoinkin pidemmät juttutuokiot kotopäähän on ihan luksusta! Niiden jälkeen saa aina uutta poweria elämään ja jotenkin jaksaa keskittyä täällä olemiseen enemmän. Mun napanuora Suomeen ei tuu koskaan katkeemaan, löydän itestäni kokoajan uusia, hyvin perisuomalaisia, piirteitä.

Mutta nyt! Host mom huikkii yläkerrasta että "dinner is ready" joten meitsi loikkii tästä ruokapöytään. Oikein kivaa alkuviikkoa kaikille, tiiän että tää marraskuun puoliväli on aina se turhauttavin aika vuodesta mut koitetaan kestää. Kesäikävähän tässä on ite kullakin... Niin ja oikein paljo onnea kaikille sinne Suomeen yo-tuloksista!! :-) See ya!

ps. Kysymyspostaukseen pistin nyt deadlinen: 30.11. asti otan kysymyksiä vastaan!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti