maanantai 26. tammikuuta 2015

VIDA LA VIDA - MEXICO & VIDEO

Hola amigos!! Tämä aurinkomatkalija palasi eilen kotiin uskomattoman viikon jälkeen. Pala Meksikoa kyllä upposi syvälle sydämeen - aion kyllä joku päivä palata sinne, ihan vaikka vaan sen ruuan takia. Kaikki meni niin nappiin kuin vain voi - kohde, säät, ajankohta ja etenkin matkaseura. Viikko siis vierähti mun host perheen & Ilarin ja hänen host perheensä kanssa pikkuisella saarella nimeltään Isla Mujeres. Suosittelen todella todella lämpimästi jos joku sinnepäin on lomaansa suuntaamassa.

 Tulen kirjoittamaan isomman postauksen, syvällisempine ajatuksiineen ja kuvineen, tässä piakkoin, kunhan vain löydän tulevalta hulinaviikolta aikaa karsia yli viidestäsadasta kuvasta edes sen yhden kymmenesosan ja vielä käsitellä ne. Tänään kuitenkin sain mun "My week"-videon aika tehokkaasti pakettiin ja sen myötä toivottelen teille kaikille ihanaa loppuviikkoa! Yritin kaikkeni että olisin saanut sen puristettua kahteenkymmeneen minuuttiin, mutta oh well... Close enough? Toivottavasti tykkäätte - ainakin mulla oli hauskaa sitä kuvatessa ja jäi kiva, vähän erilainen, muisto. Nyt pakko alkaa valmistautua huomiseen koulupäivään ja, yh, arkeen.


6 kommenttia:

  1. Ai että mikä video, niin kiva et olit jaksanu kuvata, olisin voinu kattoa vielä pitempäänki! Näytti kyllä niin huipulta ja varmasti sitä oliki. Ihanaa, että teillä oli ihana loma, olitte sen ansainnu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Anni! - kiitos niin paljon ♥

      Poista
    2. Oi ku kiva video, tuli kauhea kesärantafiilis! Näytti niin ihanalta, oli varmasti huippureissu. Niin ja vielä random sivukommenttina että sulla on ihana nauru :D

      Poista
    3. Haha, eikä :D Kiitos paljon - pelastit kyllä totaalisesti mun ei-ihan-parhaan sunnuntai-illan!

      Poista
  2. Voiks tehdä videon englanniksi?

    VastaaPoista