sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

TAKATALVI, SUOMIEDUSTUSTA & MYDAY

IMG_6973 IMG_7783 IMG_6925

Joo, nyt kyllä niin sallin takaisinheiton Meksikoon pariksi tunniksi. En voi uskoa et siitäkin on jo kaks kuukautta?! Aikalailla on tanit ehtiny haalistua pois. Enkä niitä takaisin ainakaan vielä hetkeen aikaan tuu saamaan; tänään se jokseenkin oletettu ja pelätty takatalvi sit iski. Ja melkoinen hardcore takatalvi onkin; kolmessa tunnissa tullut vähintään 20cm lunta (mikä on enemmän mitä koko aiempana talvena on ollut...). Ironistahan tässä on se, että 21. päivä - eli eilen - julistettiin kevät virallisesti alkaneeksi. Noh, ei sais kai valittaa kun viimeset kaks viikkoa on ollut aivan unelmailmoja!

Tää viikko kului tosi nopeesti. Okei ihan niinku jokainen viikko ei kuluis... Ja tälläsiä pikaviikkoja on enää edessä 12?! En oikeesti tiiä mitä pitäis ajatella tosta. Tai en oikeestaan halua edes ajatella et mitä pitäis ajatella. 

Anyways, mulla oli tosi kiva viikko ja etenkin viikonloppu! Perjantaina vietin koko päivän toisella, vähän isommalla high schoolilla, n. 20 muun vaihtarin kanssa (oli thaimaalaista, perulaista, tanskalaista, bosnialaista, belgialaista, suomalaista potenssiin kaksi, ruotsalaista, brasseja ja kymmentä muuta kansalaisuutta yhdessä pienessä päivässä), kertoen vaihtarina olemisesta ja kotimaistamme. Oli kyllä niin huikee päivä! Rakastan kertoa Suomesta muille ja vielä enemmän rakastan niitä "wow" "how cool is that?!" "I wanna go to Finland!" -kommentteja. Mission completed I quess? Olin kyllä niin väsyksissä päivän päätteeksi... Kahdeksalla eri oppitunnilla olin joko vastailemassa kysymyksiin tai pitämässä power point esitelmää. Eli paljon paljo puhumista ja aivojenkin käyttöä vaadittiin. Varsinkin kun seiskaluokkalaiset pääsivät vaihtiin ja pommittivat mua toinen toistaan oudoimmilla kysymyksillä melkein puolituntia yhdellä tulituksella. Noh, tietävätpä nyt ainakin että porot ja jääkarhut eivät juoksentele Suomessakaan pitkin kaupunkeja ja että revontulet ei olekkaan vaan satua ja photoshoppausta. Gosh, amerikkalaiset... Mutta toistan; Nautin kyllä siitä niin paljo! Illalla hengailtiin vielä vähän pienemällä porukalla toisen suomalaisen tytön kotosalla :-) Lauantaina menin jeesimään kavereita prom-ostoksille ja tänään käytiin keilaamassa juurikin vaihtareiden kesken. Oikein oikein succesful (...onnistunut?) loppuviikko täälläpäin siispä.

Ton kummempia ei ole tullut toihuiltua, eikä suurempia suunnitelmiakaan edessä. Eipä siis ole juuri mitään mistä jutustelisinkaan. Tää ilta kulunee tuota lumimyräkkää ihmetellessä ja uuteen kouluviikkon valmistautuessa. Ehkä kuppi teetä ja netflixkin saattavat sisältyä loppuiltaan. Tai sit vaan pitkä lämmin suihku ja aikanen nukkumaanmeno? 

* * * * * * * * * * * * * * *

Viikko takaperin viettelin kivaa lauantaita mm. Mall of Amerikassa ja tulipas taasen se dokumentoitua videolle. Tervemenoa tsekkaamaan Jenkkilän isointa ostoskeskusta, mun hiusten hengenpelastajia ja ajatuksia maailman oudoimmasta leffasta. 



Keväistä alkuviikkoa kaikille muille - toivottavasti tää lumipilvi ei ole pyrähtänyt teidän yli. Mä palailen taas pian tänne höpisemään! Pakko muuten sanoa, että oon melko ylpeä itsestäni ja siitä et oon jaksanut olla tän blogin kanssa aktiivinen. Tästä jää kyllä ihana muisto... :-) 

5 kommenttia:

  1. Vitsi niin kiva ku oot ruvennu tekemään näitä videoita ää!! Niin kiva kattoa aina ja varsinkin nää mydayt :)
    Ja pakko sanoa just sama mitä sanoit - nauratti ku niin samoja juttuja; Suomi ylpeydestä shampoomerkkiin ja samoja vaatteitaki bongailin eikä ahah :-D toivottavasti pääset takatalvesta eroon, ihanaa viikkoa sinne :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiiii, kiva kuulla! Ja ei oo totta, selkeesti joku äsjokelais-geeni meis virtaa :D Mutta jeps, sitä toivotaan ja samoin sinne!♥

      Poista
  2. Viittisitkö vielä laittaa tähän ton shampoon nimen? Ois kiva kattoo jos sitä löytyis täältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Not your mothers on merkki ja shampoo on Clean Freak -niminen. http://nymbrands.com/ tuolta löytynee lisää infoa :-) Suosittelen isosti!

      Poista
  3. Haha pakko sanoo tuoho porojen juoksenteluu kaupungeis et ko pohjosee lahet (esim. Rovaniemi) nii porot juoksee kyl iha siel mukula kivetyksilki keskustas. Mutta tosi kiva video! :)

    VastaaPoista