torstai 9. huhtikuuta 2015

EASTER - AMERICAN EDITION

IMG_8336
Heissulivei! Ajattelin tällein pikaisesti tulla postaamaan viime viikonlopun - alias pääsiäisen - kuvasaaliin. Tuli pitkästä aikaa oikein kunnolla heiluttua kameran kanssa, pitäis vaan jaksaa useamminkin - rakas harrastus sekin. Eniveis, en aio pidempiä puheita tässä nyt pitelemään, joten tiivistetysti voisin sanoa et oli oikein aurinkoinen, iloinen ja Amerikan-perheen täytteinen easter.

Jo viikkoa aiemmin mun Kolumbialainen veli, Camilo, tuli kylään ja voi vitsi meillä oli hauskaa! Oli niin kivaa saada viettää ihan arkisinkin aikaa jonkun omanikäisen kanssa, mulla kun ei vanhempia host sisaruksia ole - vaikkakin jouduin nipistämään parina iltana tunteja yöunista kun ei olis millään malttanut lopettaa keskustelua (siis tiiättekö sellasta oikeen kunnon keskustelua! Goosh, rakastan sellasta!) mm. maailman surullisimmista maista ja jenkkien ajatuksesta kotiruoasta. 

Mä lomailin torstaista maanantaihin eli ihan kivaisa viiden päivän breikki tuli, vaikka olisinkin vielä edes yhden päivän voinut hölläillä kotosalla. Lauantaina mentiin heti aamusta easter egg huntille eli suomeksi sanottuna metsästämään pääsiäismunia. Vaikka ite olinkin jo liian vanha osallistumaan itse hunttiin, oli niin hauskaa nähdä ne kaikki lukuisat lapset juoksemassa pää kolmantena jalkana etsimässä munia korit heiluen. Tapahtuma järjestettiin Minnesotan, ja myös yhen USAn, parhaimman sisäoppilaitoksen kampuksella, mikä oli ihan mielettömän kaunis! Sunnuntaina aamulla lähdettiin jo varhain ajelemaan kohti Minneapolista ja mentiin koko suvun voimin maailman herkullisimmalle brunssille - vaikken aamun jälkeen pystynytkään syödä muuta kuin pari porkkanaa, niin oli kyllä paras brunssi minkä oon koskaan nähnyt ja muutoinkin oikein onnistunut päivä. Ja viikonloppu kokonaisuudessaan! Taasen kovin erilainen mihin oon tottunut ja vaikka mämmiä olikin melkonen kaipuu, niin nautin pääsiäispupuista ja siitä ihanasta pääsiäisen tuomasta raikkaasta ja iloisesta fiiliksestä todella todella paljon.

Nyt kuitenkin päästän teidät tän värikkään kuvapamauksen pariin. Ja joo, tiiän, tykkään kuvailla mun host veljeä - se on vaan niin söpö! Vielä näin kahdeksan kuukaudenkin jälkeen. Kheh.. 

IMG_8260 IMG_8265 IMG_8273 IMG_8282 IMG_8286 IMG_8302 IMG_8309 IMG_8318 IMG_8321 IMG_8331
IMG_8346IMG_8354
IMG_8345 IMG_8381 IMG_8387
Isäntäperhe ei välttämättä tarkoita vain niitä ihmisiä keiden kanssa sä asut saman katon alla. Ainakaan mulle. Tässä potretissa on mun host family - jokainen tullut niin tärkeäksi tämän vuoden mittaan ja tunnen vaan kuuluvani porukkaan. No ehkä tässä pitäis tehdä pikainen esittelykierros, elikkäs vasemmalta oikealle; Camilo (Kolumbialainen veli), Sam (host serkku), Ben (host serkku, itseasiassa kolmaskin vielä löytyy, joka ei tässä kuvassa nyt ole...), Sue (host täti, host isän sisko), Lynn (alhaalla, host tädin mies), Lucas (tarviiko hän edes esittelyitä? Nojoo, mun amerikan pikkuveli), Shirley (host mummu), joku Finnish foreigner, Russ (host dad) ja viimeisenä muttei vähäisimpänä Karna (host mom) ♥

2 kommenttia:

  1. mitä noissa pääsiäismunissa on sisällä, karkkia?
    - tessa

    VastaaPoista